perjantai 22. toukokuuta 2015

Pimp my blogi -blogimiitti suunnitteilla!

Kun aiemmin kirjoitin syistä, miksi bloggaan, yksi oli kuuluminen johonkin heimoon. Nyt heimoajattelu on vahvistumassa entisestään, kun olemme järjestämässä THE blogimanageri Marikan ja Sisublogin kanssa blogimiittiä tänne Kuopioon. Kateudesta vihreänä olemme saaneet lukea pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen ja jopa Joensuun bloggaajakokoontumisista jo vuositolkulla, onhan nyt korkea aika jo saada vastaava pöhinä aikaan täällä savonmuallakin :)

Aamujuoksulla klo 6.15 paistoi näin ihanasti: jo aamu enteili hyvää!


Siispä, bloggaajat armaat! Tättädää (rumpujen pärinää) Oletko savolainen tai savonmielinen bloggaaja? Kesäkuun puolivälin paikalla kerätään porukka kokoon ja istutaan iltaa inspiroivien tarinoiden, hyödyllisen opetuksen ja oman blogin kehittämisen aiheiden ympärillä. Unohtamatta tärkeintä: innoittavaa seuraa ja uusia tuttavuuksia, kasvoja blogien takana.

Tällä tositiimillä suunnitellaan blogimiittiä Kuopioon. Mukana allekirjoittaneen lisäksi Sisublogi ja Merkillisen jutun Marika


Ilmoittelemme heti, kun tietyt yhteistyökuviot tarkentuvat ja saamme vahvistuksen paikalle ja puhujille. Toivottavasti mahdollisimman moni bloggaaja pääsee mukaan karkeloihin :)

Viikoittaisen blogin- ja maailman parannuksen sekä uusien ammattien keksimisen ympärillä pyörivän keskustelun kantapaikaksi on muotoutunut Panza. Inspiroiva ympäristö, joka onnistuu yllättämään tai vähintään viihdyttämään joka kerta jollakin tavalla. (Kuva: Marika Airila)

9 kommenttia:

 1. Jes! Kuulostaa mahtavalta, jään innolla odottelemaan jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Vihdoinkin! JES! Mitään en vaan voi luvata, mutta voinnin salliessa olisipa ihana päästä mukaan.

  VastaaPoista
 3. Jippii, saadaan huippuporukkaa kasaan! Jea!

  VastaaPoista
 4. En ole ennen bongannutkaan kuopiolaisia bloggaajia, vaikka meitähän on monta! :) Olispa ollut hauskaa päästä messiin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa hauskaa, jos olisit päässyt! Ehkä elo-syyskuussa, jonne on suunnitteilla seuraava miitinki? Ja hei, ehkä lenkkipolulla tai jossakin lätäkössä nähdään :)

   Poista
  2. Ja hei vielä pitää mainita, että kun näytin miehelleni niitä Aapon ottamia kuvia Neulamäen polkujuoksuilta, niin hän katsoi ekalla katselukierroksella sinua minuksi :) Mulla kun on yleensä aina pinkkiä päällä, ja samalla tavalla vaalea tukka ponkkarilla :)

   Poista

Anna palaa, beibi!