sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kohti Arnoldia tai kipinää punnerruksiin? Pienryhmätreenit alkavat Huipulla!

Kun aloitin vuosi sitten uutta elämääni kuntosalikortin onnellisena ensikertalaisomistajana, olin lähinnä hämilläni kaiken muun paitsi jumppien suhteen. Salin laitteet näyttivät lähinnä monstereilta ja muut salikävijät valmiiksi osaavilta. Kaiken onneksi tunne oli salilla tosi vastaanottavainen, jotta uskaltauduin ekoja kertoja sisään... ja sille tielle jäin :)Aika pian kävi selväksi, että treenaamiseen tarvitsi jotain tolkkua. Tavoitteita oli, muttei juurikaan tietoa siitä, mitä polkua sinne pääsisi tehokkaimmin ja hauskimmin. PT tuntui kaukaiselta ajatukselta, vaikka vähän kiinnostikin. Enhän minä mihinkään fitnessiin tähtää, haluan vain juosta kovempaa. Ei kai nyt minulle sentään. mihin tavallinen kuntoilija nyt voisi PTtä tarvita??

Vähänpä tiesin.

Kun sain mahdollisuuden tutustua PT:n kanssa harjoitteluun, silmäni avautuivat. Paitsi että treeniin tuli tolkkua ja perustelua, myös tulokset olivat huikeat! Sain tuta, että oikeanlaisella treenauksella kehitystä tapahtuu haluamaansa suuntaan huikeaa vauhtia. Erityisesti tykkäsin yhteisistä treeneistä PT:n kanssa. Minulle oli jotenkin älyttömän avartavaa se, miten paljon enemmän sitä jaksaakaan ja pystyykään, kun toinen uskoo vieressä ihan himpun verran lujempaa ja varmistaa ne viimeiset toistot, ettei sinne puntin alle jää räpisköimään. Vaikka ihan viimeiseen asti tekisikin.
Ja kyllä siinä mielikin saa osansa. Ajatus laajenee kummasti, kun omat mukavuusrajat venyvät ja paukkuvat. Kun kroppa pystyy enemmän, pystyy mielikin... tämä hormonitason vaikutus on todistettu monissa tutkimuksissa, joten en puhu vain omasta puolestani.

Kesän omatoimisen treenauksen jälkeen olen jatkanut taas treenejä valmentajan kanssa Suvikuntoon!-projektin tiimoilta. Yhteistreenit ovat olleet taas huippuja; vaihtelevuutta, uusia liikkeitä ja vähän korviensisäisen äänen taajuuden säätämistäkin (jaksaajaksaa, pystyypystyy!). Mahtavaa vaihtelua omaan puurtaamiseen, sanon!Huipulla ovat koonneet nyt todella matalan kynnyksen mahdollisuuden, jonka avulla voi alkaa treenaamaan kohti tavoitettaan! Kyseessä ovat pienryhmävalmennukset, joissa PT-treenin hyötyihin pääsee käsiksi samanmielisessä porukassa ja erityisesti huokealla hinnalla ikioman valmentajan pestaamiseen verraten. Yksinpakertavia treenaajia on viimein kuunneltu, jee! Homma starttaa jo ensi tiistai-iltana 27.10. infotapaamisella, jonka aikana saa lisätietoja tästä mainiosta lisämausteesta treenamiseen. TÄSTÄ linkistä lisätieotihin!

Jos emmit, niin muista. MIKÄ TOI SINUT TÄNNE; EI VIE SINUA SINNE. Eli olisiko aika kokeilla jotain uutta?PS. Rehellisen hehkuttava teksti, mutta kun olen itse ollut se haahuileva aloittelija siellä salilla ja pelännyt niitä monstereita, niin pakko rohkaista muita kaltaisiani!  PT:n kanssa treenatessa pääsin käsiksi tavoitteisiini, ja sillä tiellä ollaan.... Minusta on ihan mahtavaa, että sama mahdollisuus on nyt lähempänä kaikkia treenaajia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa, beibi!