sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Puntti & Pähkinä

Marika on pitänyt raakakakkula Puntti & Pähkinää jo usemman kerran aiempina ravintolapäivinä. Viime syksynäkös se olikin, kun kävin asiakkaana ja ajauduimme juttelemaan raakakakuista... ja tässä sitä nyt oltiin, yhden päivän yhtiökumppaneina :)

Ehtoisa emäntä. Kerrankin jotain muuta kuin salitrikoot :)


Kuvat kertokoot enemmän kuin sanat! Meillä oli yhteensä 11,5 kakkua ja noin 60 annosta raakatoffeeta ja chilisuklaapalleroita. Kaikki meni! Ihan muutama hassu pallero jäi meille maisteltavaksi loppusiivouksen lomaan :)

Päivä oli ihan mielettömän ihana! Tai oikeastaan koko konsepti laajemmassa kokonaisuudessaan suunnitteluineen, raaka-ainehankintoineen, leipomisineen, koristeluineen ja mahtavine seuroineen ja asiakkaineen... oli vaan niin kivaa, että leijun vieläkin jossain raakakakku-unelmissa <3

Kuningatarkakku


Banaani-lakritsikakkuBalilainen suklaakakku

Mustikkakakku


Mansikka-cashewkermakakku


Limekakku


Appelsiinikakku


Taikurinkakku


Minttubrownie

Laskiaispullakakku


Raakatoffeita, chilisuklaapalleroita ja pähkinättömiä suklaapalleroita

Pöytä koreana!

Kuuluu kahvilayrittäjyyteen: kaikki meni, tiskit jäi :)

Minttuja ja tunnelmaa

3 kommenttia:

  1. Siis eikä!! En kestä, miten herkullisen näköisiä kakkuja! Mun piti laittaa eilen viestiä teille, kun en pääsekään, meillä kun oli tällä suunnalla laskiaiskekkerit. No sitten tietenkin unohdon koko asian tyystin, ja vasta tänään iltasella muistin tämän. Anteeksi! Toivottavasti järkkäätte vastaavanlaisen vielä seuraavanakin ravintolapäivänä, noita on kyllä pakko maistaa kaikkia :)

    VastaaPoista
  2. Mä koitinkin kattoa silmä kovana, että näkyiskö sun poppoota :) Mietin kyllä, että olisit sä varmaan meitä hihasta nykäissyt, jos olisit päässyt paikalle. Mut ei se mitään, toukokuulle on jo suunnitteilla boost2-versio :) Jos ilmaa piisaa, voitas vaikka levittäytyä ulos ja tarjota jumppaa/kahvakuulaa tms kakun kylkiäisenä, niin tulis se "puntti"-osiokin täytettyä :)

    VastaaPoista
  3. Joo, etköhän olisi meidät tunnistanut, melutasosta viimeistään :) Toukokuun suunnitelma kuulostaa oikein hyvältä! Ja kakku kyllä riittää, viis jumpista jos kakkua on saatavilla :)

    VastaaPoista

Anna palaa, beibi!