torstai 23. huhtikuuta 2015

Iloa ja inspiraatiota!

Yksi suuri syy blogini kirjoittamiseen on teksti, joka löytyy eräästä aarrekartastani:

"Haluan kirjoittaa itse tekemistäni paremmista valinnoista." Lisäisin tähän myös oivallukset, mutta siihen ei löytynyt sopivaa leikkaa-liimaa-kuvaa.

Rakastan rakastan rakastan Oiva Toikan Kastehelmi-sarjaa Iittalalle. Ostin uuden smoothiekulhon. Aamu ei voi alkaa huonosti, kun tästä lusikoi <3


Haluan blogillani paitsi itse reflektoida pohdintojani (pelkkä ajattelu ei vie minulla useinkaan loppuun saakka, mutta kirjoittaessa rauhoittuu sen verran, että lause menee useimmiten päätökseen.) ja saada ajatuksiani näkyväksi, myös inspiroida muita, herättää ajatuksia, haastaa ajattelemaan toisesta näkökulmasta, rohkaista kehittymään, tunnistamaan ja tunnustamaan asioita kunkin omassa elämässä. Ehkä vähän etäcoachatakin :)

Koska blogi ei ole salainen päiväkirja, vaan julkinen kanava ajatusten esille tuomiseen, on myös järkevää ja älyttömän siistiä, että sillä on lukijoita <3 Teitä on aikamoinen määrä, ja siitä rohkaistuneena blogin elämänilon sanoma voi levitä nyt myös uusia reittejä pitkin!

Rolfy täytti jo 11 vuotta! Meni 8 vuotta ennen kuin hän rauhoittui ihan vähän, nyt voi oikeastaan sanoa, että hän osaa käyttäytyä hienosti. Hän on käyttölinjainen villakoira, täysiverinen seurustelu-upseeri ja elämästä nautiskelija, joka karsastaa märkää ja sumuista, nyttemmin myös pimeää. Ärrän asenteesta voisi ottaa oppia!


Suvi sur la joie löytyy nyt myös Facebookin Savon blogit-yhteisöstä, jossa on myös listattuna aivan superihania blogeja täältä mualiman navan ympäristöstä! (Unohduin lukemaan useampaakin, ja varsinkin sisustusblogit aiheuttavat akuuttia sisusutusvimmaa ja remppakuumetta! Ensi hätään pitänee vaihtaa järjestystä).Elämänilon etsimistä ja ehkä löytämistäkin voi nyt seurata myös Instagramista ja Twitteristä :) Siellä julkaisen nimellä Suvivobe, tervetuloa messiin!

2 kommenttia:

  1. No nythän niitä paikallisia blogeja alkoi löytymään :) Mukavaa, kiitos vinkistä! Olen aina itsekin ihaillut tuota Kastehelmi-sarjaa, mun mielestä se on tosi kaunis. Kyllä kelpaa smoothie siitä nauttia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Je, löysit sinäkin näemmä tuonne Savon blogit-listalle. Tosi kivoja blogeja on löytynyt, joskin sisustusblogien lukeminen aiheuttaa akuuttia sisustusvimmaa... huh! Pitääpä ruveta jotain miittiä pykäämään, olli jo vähän Huipun Marikan kanssa puhettakin.

      Poista

Anna palaa, beibi!