tiistai 7. heinäkuuta 2015

Offroad runners whatsupp

Sanoista tekoihin, aktiivisuus kun tuntuu olevan se juttu, joka tätä maailmaa muuttaa. Tai jos ei muuta, niin ainakin liikuttaa. Ja hauskemmin!Kun nyt tästä yhdessä juoksemisesta on tullut hehkutettua enemmän ja vähemmän jo hyvä tovi, ja silti tulee useinmiten taaperrettua lenkillä yksinään, niin päätin pistää pystyyn whatsupp-ringin, jossa jokainen jäsen voi huhuilla itselleen lenkkiseuraa, ilmottautua joukkojuoksemaan ja vaikka hehkutella mahtavaa juoksuaan, ihan miltä tuntuu. Tarkoitus on nauttia täysin pakotteettomasti juoksun ilosta yhdessä ja tutustua samalla uusiin ihmisiin.

Ryhmän nimeksi tuli Offroad runners polkujuoksun ilosanoman hengessä, mutta ei tässä sileääkään varsinaisesti kartella. Nimen on tarkoitus ilmentää sitä, että juosta voi missä vaan, milloin vaan :)Jos kiinnostuit, niin pistä vaikka minulle infoa ja numerosi sähköpostiini osoitteeseen suvi.vonbecker@talentree.fi, niin lisään sinut ryhmään. Sitten eikun hyviä lenkkejä ja/tai lenkkiseuraa omille lenkeille bongaamaan!

Ensimmäiset kimppajuoksut on jo sovittu, huomenna aamulla (ke) lähdetään Puijon montusta portaiden alapäästä liikkeelle. Tarkoitus on ensin lämmitellä, sitten juosta polkuja pitkin jokunen tovi ja lopuksi rampata Puijon rappusia ylösalas eri tyyleillä muutamaan (= enemmän kuin kaksi) kertaan. Lähtö klo 7.00. Suapi tulla!
2 kommenttia:

  1. Oi, kuullostaa ihanalta! On mahtavaa että maailmasta löytyy teidän kaltaisia puuhanaisia jotka saavat omasta innostuksesta ammennettua myös muille liikuttavaa voimaa! Ja juoksu on hieno laji, ja aivan parasta tuteutettuna porukassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parit yhteistreenit on jo saatu järkättyä, ja huippua on ollut! Joukkofiilistä ei passaa jättää pelkästään tapahtumiin :)

      Poista

Anna palaa, beibi!