perjantai 4. syyskuuta 2015

Kisavalmistautumisviiikko

Huh, nyt ollaan jännän äärellä! Yksi kesän pääkoitoksista on niinkin lähellä kuin huomenna! Nimittäin Kuopio maratonin puolikas! Jes! Tähän on treenattu ja testattu, nyt on se hetki.

Välillä pitää pysähtyä. Onko se hyvä puoli tässä somessa? Niin tai näin, mahtavia maisemia tulee vastaan <3


Jos ennen triathlonia jännitin ja pelkäsinkin, niin nyt olen iloisen odottavainen. Pari viikkoa sitten olin vielä aivan tukossa kroppani kanssa, mutta menneellä viikolla olen tietoisia toimia asian suhteen: maanantaina kävin myllättävän hierojalla, tiistaina kävin esin kevyen avaavan aamutreenin ja sitten juoksemassa trail cupin iisisti mutta reippaahkosti, sitten olen vaan kävellyt, venytellyt ja lepäillyt. Eilen kävin vetämässä noin kuuden kilsan viimeistelylenkin, ja olin sen jälkeen tosi iloinen! Askel kulki kevyesti, mitään kremppoja ei ole ollut, hiki lähti virtaamaan sopivasti. Mainio fiilis huomiselle siis!

Polut ja purut on tulleet tutuiksi. Ja ensi vuonna vielä enemmän...

Kun mietin huomista, on lähtö puolikkaalle tällä kertaa erilainen aikaisempiin kokemuksiin verrattuna. Olen juossut noin 13-14 puolikasta aiemmin, mutta aina olen lähtenyt vain "selviämään noin parissa tunnissa." Tämä asenne on tuntunut jarruttavan tekemisiäni välillä muutenkin, lähden selviämään ja katsomaan mihin se riittää (tosin, usein on riittänyt aika hyvään. Välillä sitten olen heittänyt hanskat tiskiin, kun ei ole riittänyt). Aika hyvä ja alisuoriutuminen ovat kuitenkin aika kämäsiä asioita, vai mitä? Nyt olen pähkäillyt, että ei se epäonnistuminenkaan varmaan niin tappavaa ole. Kamalaa kyllä, muttei voittaakaan voi, jos ei yritä. Matka on vielä kesken, mutta tämä ajatus on jo askel eteenpäin.

Millasta lettistailia huomiselle testailis? Letti on jotenkin se juttu.


Yksi kesän suurimmista tavoitteista on siis tämä: lähden juoksemaan niin, että hippulat vinkuu.

Kaikki pitäisi olla kohdillaan, huomenna mennään :)

PS. Jännittää kyllä, jos totta puhutaan. Mutta tämähän on vain taas alku uudelle: ensi viikolla alkaa nimittäin treeni ensi kesää ja elämää varten! Sain jo treeniohjelman päävalmentajalta ja alkutestit ovat ensi viikolla. Tavoitteet on lyöty lukkoon.... Julkaisen näitä juttuja ensi viikolla, pysy siis messissä! Olen ihan superinnoissani, mutta ensin keskityn huomiseen ja nautiskelen vielä tämän kesän onnistumisista! Sekin on tärkeää <3

Mites teillä, miten kesän tavoitteet ovat toteutuneet? Joko katse on tulevassa, ja oletteko muistaneet nauttia?

1 kommentti:

Anna palaa, beibi!