torstai 22. tammikuuta 2015

Liikunnallinen päiväni 1/5

Sain kaveriltani Facebookissa haasteen kuvata päiviäni liikunnallisuuden näkökulmasta sanoin ja kuvin viiden päivän ajan. Minusta nämä on tosi hauskoja :) Ajattelin, että miksipä en laittaisi samoja kuvia tännekin, aina sitä eri tavalla pysähtyy hetkeen kuvien voimalla, sekä niitä ottaessa että valitessa ja katsoessa. Seuraa siis eilinen, vaikka sattui viikon toinen lepopäivä olemaankin:

Aloitin aamun askartelemalla aarrekarttaa. Piti hakea vähän boostia väikkäriin (joka sitten imaisikin mukaansa), mutta päädyinkin tekemään vuoden urheiluaarrekartan.
 
Aamulenkillä kävin pakkassäässä koirien ja vaunujen kanssa. Innostuin ottamaan intervallityyppisiä spurtteja (kolme lyhtypylvään väliä "kovaa" ja kaksi kävellen. Ehkä näitä ei lasketa, koska ei ollut varsinaisesti tarkoitus?

Iltapäivällä noin tunnin lenkki taas reippaasti kävellen koirien ja vaunujen kanssa. Joskus tuntuu, että lähtemiset voisivat olla helpompiakin? Oi niitä aikoja, kun raahasit ulos vain itsesi... nyt puetaan itsen lisäksi useimmiten vauva, neiti kaksvee ja kaksi koiraa. Ei ihme, että joskus meinaa itseltä unohtua hanskat tai vaikka housut.
 
Haaveilin pyöräilystä ja tukka putkella viilettämisestä. Totesin, että triathlonia varten lienee pyörän hankinta edessä. Tai saisko joltakin käytettynä tai lainaan?
 
 
Illalla vietettiin koko perheen askarteluhetkeä: minä askartelin PT:n vinkkaaman urheiluaarrekartan loppuun, puolisko piirteli veljelleen tatuointia, neiti kaksvee piirsi saman pöydän ääressä appelsiineja, omenoita, päärynöitä ja mörköjä, ja vauvaneiti söi puuvärejä. (Tarkistin myrkyttömyyden ja siirsin ne kyllä ulottuvilta, huomio vaan lastensuojeluviranomaisille.)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa, beibi!