sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Vieraskynä: Terveisiä nälkämaasta


Susannan tinkimätön ihmiskoe jatkuu! Seuraa väliaikapysäkin raportti: mitkä ovat fiilikset? Ovatko normipäivät menneet mässäilyksi? Miten nälkäkiukustaan lähipiirissä tunnettu sisko selviää koitoksestaan? Ja ennen kaikkea, ovatko vatsa ja ratsarit saaneet kyytiä? Annetaanpa koekaniinin kertoa!
 
Talvipäivän piirusteluja.
 
 
Melkein kaksi viikkoa, neljä paastopäivää takana. Miltä nyt tuntuu?

 
No: Ei ole nälkä. Ei oikeastaan missään vaiheessa. Paastopäivät menevät kivuttomasti ilman suurempaa tuskaa lounas 250 kaloria - päivällinen 250 kaloria -systeemillä (lisäksi ääretön määrä vettä ja nokkosteetä). Paastopäivien ainoa ongelma on iltapäivällä hiipivä kylmyys, note to self, laita lämmintä päälle.

 
Näläntunne ei oikeastaan tule myöskään normipäivinä. Mahaan ei mahdu entisenlaisia annoksia, eli kokonaissyöntimäärä on vähentynyt. Tietoisuus syömisestä on lisääntynyt ja sitä myötä ei tee myöskään missään vaiheessa mieli napeltaa tai pupeltaa mitään.

Kurpitsa-kukkakaalisoppa. Oman maan kurpitsasta.

 
Paino on laskenut parissa viikossa noin 1,5 kg. Suurin muutos on mahan katoaminen:) Sitä ei ole ja se ei ala myöskään pömpöttämään normipäivinä (toki johtuu varmaan siitä, että ruokavalio pysyy koko ajan melko tiukkana). Normipäivinä ruokavaliota täytyy ehkä hieman tarkastella, koska tarkoitus ei kuitenkaan ole kuihduttaa itseä tai esimerkiksi pysäyttää koko aineenvaihduntaa liialla energiansaannin rajoittamisella.

 
Olo on koko ajan aika mainio. Oikeastaan aika euforinen ja hyväntuulinen:) Olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten hienosti kokeilu on lähtenyt käyntiin. Suht kova treenikin sujuu jopa paastopäivinä, jee!


Kaipaan tässä välissä vähän kesää. Oi ruusut <3

 
Nyt on edessä reissuviikonloppu, jolle ei osu paastopäiviä, saa nähdä kuinka yllä mainitut vaikutukset jatkuvat:)

Toim.huom. Siskon ruokavalio muuten on melko samanlainen omani kanssa, viljaton ja maidoton, lähinnä hyvinvoinnillisista syistä. Maito ja viljat, varsinkin gluteeniset, aiheuttavat niin paljon pahoinvointia, ongelmia ja sairautta, että niistä pysyy mieluummin pääosin erossa. Mummon väsäämille gluteenittomille herkuille ei kuitenkaan sanota ei, ja Denniksen pitsaa tulee silloin tällöin nautiskeltua hyvillä mielin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa, beibi!