lauantai 24. tammikuuta 2015

Liikunnallinen päiväni 4/5 (lauantai)

Aamulla paistoi aurinko, ja koirien kävelylenkittämisen jälkeen suuntasin jatkamaan päivän urheiluja.

Pyöräilin salille. Oon ihan langennut loveen tuohon vaaleanpunaiseen vaihteettomaan mummoriini, se vaan on niin symppis ja tosi luotettava peli näin pakkasillakin. Odotan mielenkiinnolla, miten ja minkälaiseen triathlonpyörään päädyn. Tähän asti näkemäni ovat aika rumia ja tosi virtaviivaisia. Kauniista yksilöstä voi esittää suosituksia!

Meillä oli rakkaan Aino-ystävän kanssa liikuntatreffit huipulla, mentiin kuntonyrkkeilemään. Järkyttyneet käteni saivat kyytiä, mutta tyytyivät kohtaloonsa. Hyvin tuli hiki ja hauskaa oli taas! Olen muuten huomannut, että kuntonyrkkeilyn jälkeen olo on aina samaan aikaan tosi laiha ja voimakas. Varmaan kaikki mehut tirisee pihalle siellä urheillessa. Myös mies on huomioinut hyväntuulisuuteni nypätunnin jälkeen. MUTTA arvatkaapa vaan, mikä ilo ja riemu syntyi yläpuolista kuvaa kotona katsoessa. Herranjestas, sekä käsivarressa, olkapäässä että yläselässä näyttäisi kuin näyttäisikin olevan lihaksia! Kyllä! Katsokaa vaikka! *pieni ilon tanssi* 

Tämä tilanne on aivan tositarinasta. Viime kerralla tyrmäsin säkin, olisihan se nyt ollut keljua jäädä ilman sulkaa hattuun tällä kertaa.

Islan päiväunien jälkeen koitti odotettu heti: vietiin typykkä ekaa kertaa luistelemaan! Iloa ja onnea oli riittämiin. Itse en päässyt luistimille, mutta tuli muuten siinä ulkoiltua ja touhuttua :) Ehkä vielä piankin päästään koko porukka. Haaveilen pääseväni aerobisia treenejä vetämään tuonne IceMarathon-radalle, kunhan saavat jäädytettyä sen kuntoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa, beibi!