sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Rakas treenipäiväkirja, eka patteri

Ensimmäinen patteri PT:n kanssa toteutettavasta treenistä on nyt ohi. Tänään kävin tiristämässä vielä oikein kunnon hikiaerobisen ja vatsalihasjumpan kaupan päälle. Alkaa kyllä tuntua, että takana on kovin treeniviikko pitkään aikaan; olo alkoi treenin lopussa olla todella kaikkensa antanut. Kun tulin kotiin ja söin, olinkin ihan valmista kamaa... meinasin nukahtaa suunnilleen seisovilleen, vaikka takana on hyvin nukuttu yö. Seuraava onkin palautusviikko, ja se taitaa tulla tarpeeseen. Kunhan vain maltan... No ehkä väikkärikin voisi edistyä taas vähäsen :)

Taatelipalleroisia. Helppoa kuin heinänteko, eikä tarvii mennä karkkipussille.


Tämän viikon treenit:
ma: Kova treeni PT:n kanssa, alakroppa. Opeteltiin joihinkin liikkeisiin vaihtoehtoisia tapoja, joissain mentiin pakkotoistoon asti. Huh!
ti: lepo
ke: itsenäinen aerobinen juoksumatolla ja porraslaitteessa + vatsajumppa
to: kahvakuulatunti. Kova! Lisäsin painoja! Joku ihme fiilistely oli kotiin päin mennessä. Hyvä etten itkua vääntänyt, ja nyyhkin, että oon vaan niin kiitollinen tästä kahvakuulasta ja tunnista, sniif. Miestä tais naurattaa...
pe: Kova yläkroppatreeni PT:n kanssa. Lisättiin painoja :) + illalla tapaaminen triathlonporukan kanssa ja kevään + kesän treenien suunnittelua. Huippujuttuja tulossa!
la: lepo (perjantai venyi myöhään, myönnettäköön. Tanssi voitaneen laskea liikunnaksi? Taisi lisäksi mennä lauantain puolelle :))
su: kova aerobinen treeni. 5 kilsaa matolla kovenevalla vauhdilla, lisäksi vatsajumppa kahvakuulan kanssa.

Tämmösellä setillä on nyt menty se nelisen viikkoa, pääsääntöisesti 5 harjoitusta viikossa. Normaalisti treenaan kuntosaliharjoituksen tosin yksin, mutta olen saanut tehtyä aikalailla viimeiseen tiristykseen asti silloinkin. Ainoastaan kerran salilla ei ollut kertakaikkiaan ketään muuta, jota olisin voinut pyytää varmistamaan penkkiä.

Tämmösiä löysin Lifestä yksi päivä. Just sopivan suolasia vaikka hedelmäviipaleiden kaveriksi välipalalla tai aamiaisella.


Ensi viikolla on luvassa kevennetyt saliharjoitukset (2 kpl), sen lisäksi ajattelin vetää yhden kevyen aerobisen sekä jotain kivaa jumppaa (ehkä burleskia tai kehonhuoltoa?). Ravitsemuksesta juteltiin sen verran, että syödä pitää! Palautusviikon aikana keho nimenomaan korjaa harjoitusten aiheuttamaa järkytystilaa ja kehittää voimaa: eli on ihan järkevää, että rakennusainetta pitää olla. Mielenkiinnolla odotan, mitä mieli sanoo, kun pitäisi vähän malttaakin...

Fiilikset ensimmäisestä patterista ovat ihan mielettömät! Voimaa on tullut, vaikka eihän kuukauden jälkeen voi olettaakaan olevansa varsin täydellisessä kunnossa. Uni on maistunut ja olen voinut treenimääristä huolimatta tosi hyvin. Vaa'alla en ole käynyt, enkä mittanauhan kanssa pyörinyt, kun laihtuminen ei ole mikään tarkoitus, mutta varovaisesti arvioiden housut on käyneet vähän löysänlivakoiksi. Anoppi kysyi (ei tiedä tästä projektista), että "mitäs sä olet tehnyt, näytät jotenkin tosi terveeltä ja ootko hoikistunutkin?" Sanoin, että siitä en tiiä, mutta työnnän prässissä 7 enemmän kuin kuukausi sitten :)

Raakaleivos. Liian isot vuoat, muffinivuokiin olisi tullut nätimmät. Hemmetin hyviä silti.


Tänään sain treenin lisäksi jonkun ihme raakaleivontavimman. Leivoin raakakakun, raakaleivoksia, taatelipalleroita sekä raakafudgeja. Kuvat tuloksista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa, beibi!