maanantai 8. joulukuuta 2014

Rakas treenipäiväkirja, osa 1

 Koska tässä blogissa on tarkoitus myös raportoida itselleni edistymisestä self coachauksen raadollisessa hengessä, aloitan nyt uuden sarjan, treenipäiväkirjan. Nämä postaukset ovat lyhyitä ja täynnä napakkaa faktaa: tarkoitus on vaan todeta mitä teki, miltä tuntui ja mikä siihen olisi voinut vaikuttaa.

Rakas treenipäiväkirja,

tänään oli yksi viikon lempipäiviäni. Maanantaista on muodostunut sellainen, koska silloin saan tunnin ajan antaa kaikkeni, vaan en periksi.

Kuntonyrkkeily, klo 16.45-17.40

Sali täynnä, tunti täynnä. Tehtiin kuntopiirimäisesti kahden minuutin eriä. Tuntui hyvältä, iskut lähtivät hyvin ja kroppa sai hyvää vastusta. Uusina liikkeinä olivat rinnalleveto jollain vesimöhkälepampulla (yllätyin painosta ja heiluvan veden tuomasta epästabiilista tunteesta. Kaikenlaisia urheiluvälineitä sitä onkin!) sekä pohkeinen timmiytys steppilaudalle nousten. Piece of cake? No teepä muutaman nyrkkeilyerän jälkeen pari minuuttia reippaalla intensiteetillä, niin on aika ison kakkupalan vaativa homma. No, korkkaripohkeita kohti mennään. Mukava tunnustella, miten kroppa palautuu, alla siis eilisen tehokahvakuulailu (yksin). Päärynäpallo aka meditaatiopallero alkaa totella. Hah!

Välipala iltapäivällä jäi vähän kevyeksi (1,5 riisikakkua salaatilla ja kinkulla sekä pieni marjasmoothie). Treeni kulki hyvin, mutta illalla oli jäätävä nälkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa, beibi!