torstai 18. joulukuuta 2014

Tätä et ole kokenut

Rakas treenipäiväkirja,

Eilen piti olla lepopäivä, mutta innostuin nyt sitten kuitenkin testaamaan Huipputuntia. Kyseessä oli näytöstunti, jota tällä hetkellä on ilmeisesti järjestetty pari kertaa saliasiakkaille ja jonkin verran yritysporukoille (hei hyvä idis, ottakaa yrittäjät koppia!). Salista tuli ennen meidän tunnin alkua ulos juurikin tällainen yritysporukka, olivat pahaa (tai oikeastaan hyvää-)enteilevän punaisia ja läähättivät. Siis läähättivät! Kuului tunti olevan "sairaan rankka":)

Jos luitte postauksen tempputorstaista, saatte minikäsityksen siitä, missä fiiliksissä olin tunnin jälkeen. Hullun hyvä tunti! Tatamille oli tehty rata, jossa kiertoharjoitteluna mentiin erilaisia pisteitä tosi lyhyellä erällä; eka kierroksella 30s ja 15s palautus, sitten toisella kierroksella 20s töitä ja 20s palautusta. Lyhyt erä oli henkisesti hyvä veto; sen jaksoi puristaa ihan täysillä ja ottaa itsestään kaiken irti.

Liikkeet olivat ketteryyttä, koordinaatiokykyä ja räjähtävää voimaa kehittäviä, semmoisia mitä ei tule vastaan ikinä jokapäiväisessä elämässä tai saliharjoittelussa. Kroppa tuntuu olevan vieläkin aika äimistyksissään, mikä on tietysti mahtava juttu. Kroppaa ja mieltä pitää järkyttää välillä, siinä se kehitys tapahtuu.

Söin vähän liian pienellä väliajalla jumpan rankkuuteen nähden. Alkutunnista meinasi tulla lohen makuisia pukluja, mutta onneksi olo tasaantui. Note to self: älä syö tuntia ennen liikuntaa. Ei vaan sovi, ei.

Tämän viikon treenit tähän asti:
ma: kuntonyrkkeily (ihanaa ihanaa i lööv it!)
ti: alkutestit PT:n kanssa (näistä lisää omassa postauksessaan)
ke: Huipputunti kaikkensa antaen
to: ensin liikeharjoittelu PT:n kanssa päivällä, illalla kahvakuulatunti
pe: suunnitelmissa lepo
La: suunnitelmissa sali
Su:lepo/ulkoilua, vieraita kylässä

Oon niin hyvävointinen, ettei ole tosikaan. Ihmettelen vain: Why oh why olen vältellyt salia tähänastisen elämäni? Olenko ollut ihan järkeä vailla???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa, beibi!