perjantai 12. joulukuuta 2014

Rakas treenipäiväkirja, osa 2

Rakas treenipäiväkirja,

Eilen kävin kahvakuulatunnilla. Onneksi lähdin, fiilis oli taas euforinen. Oma edistyminen on tässä alussa nopeaa, mikä motivoi jatkamaan. Vedin sarjan läpi kokonaisuudessaan 2-4 kg painavammilla kuulilla kuin ennen. Jopa ne pystypunnerrukset, jotka eka kerralla jäivät kuudella kilolla kesken, menivät melko helposti  kuudella ja kahdeksalla kilolla. Wuhuu! Myös tekniikka kehittyy. Note to self: ota painavampi kuula, teet varmemmin oikein. Ja kisakuulilla on mukavampi tehdä kuin pikkuhippiäisillä.

Myös PT:n kanssa käytiin tänään tavoitekeskustelua, ja halusin jatkossakin pitää kuntonyrkkeilyn ja kahvakuulan mukana harjoitusohjelmassa. Lisäksi pari salitreeniä, toivottavasti voin hyödyntää salitreenissäkin kahvakuulia. Rakkaus on syttynyt, oih. Meinasin ensi viikolla viedä Murun treffeille kahvakuulatunnille (jospa hän innostuisi kirjoittamaan vieraskynäilyn tänne blogiinkin?), jotta voin yhdistää nämä rakkaat ja auttaa heitä ymmärtämään toisiaan paremmin.

Tunnilla jaksoin tosi hyvin, takana noin 2 h ennen syöty iltaruoka (kanaa ja kasviksia). Iltapalaksi tunnin jälkeen tonnikalaa, smoothieta ja riisikakkua: liian heppoista ja kostautui tänään aamulla; kaamea nälkä. Aijai.

Viikonloppuna voisi yrittää vääntäytyä lenkille, jotain aerobista voisi kokeilla kolmen viikon sisätreenin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa, beibi!